Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / СВЕЖО ЦВЕЌЕ ЗА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ВО ЧЕСТ НА 11-ти ОКТОМВРИ

СВЕЖО ЦВЕЌЕ ЗА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ВО ЧЕСТ НА 11-ти ОКТОМВРИ

Во Чест на националниот празник 11 Октомври, Градоначалникот на Општина Кривогаштани Тони Заткоски положи свежо цвеќе на спомен обележјата на паднатите борци во народното востание во Општина Кривогаштани.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*