Home / Информации / ЗАПОЧНУВА ИСПЛАТАТА НА ШТЕТА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ ДОМОВИ

ЗАПОЧНУВА ИСПЛАТАТА НА ШТЕТА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ ДОМОВИ

Во понеделник започнува исплатата на средства за обештетување на жителите на Општина Кривогаштани кои претрпеа штети на своите домови и покуќнина нa почетокот на минатата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*