Home / МЛАДИ / ОУ МАНЧУ МАТАК СО ОСВОЕНО ПРВО МЕСТО ВО СТРУГА

ОУ МАНЧУ МАТАК СО ОСВОЕНО ПРВО МЕСТО ВО СТРУГА

Учениците од основното општинско училиште Манчи Матак од Кривогаштани од Зелениот еко клуб, ја освоија првата награда на квизот во организација на ЕВН Македонија кој денес се одржа во хотелот Дрим во Струга. image-60655a823ccf70c347c071e0b9ae77680b554b2ecf9eccd7d02cdb42b61b026a-Vimage-9ac99384f5b047222430cd55c967a0df724385222d329354e852671fc810bed9-V

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*