Home / Информации / ПРИЕМ НА НАГРАДЕНИТЕ УЧЕНИЦИ ОД ОУ МАНЧУ МАТАК КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ПРИЕМ НА НАГРАДЕНИТЕ УЧЕНИЦИ ОД ОУ МАНЧУ МАТАК КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Учениците од основното општинско училиште Манчи Матак од Кривогаштани од Зелениот еко клуб, кои ја освоија првата награда на квизот во организација на ЕВН Македонија кој се одржа во хотелот Дрим во Струга, денес добија прием кај градоначалникот на општина Кривогаштани кој им го честита постигнатиот успех на ученицитте и нивниот наставник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*