Home / Информации / УЧЕНИЦИТЕ ОД ДВЕТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНАТА ГО ПОСЕТИЈА БАБИНО

УЧЕНИЦИТЕ ОД ДВЕТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНАТА ГО ПОСЕТИЈА БАБИНО

Градоначалникот на општина Кривогаштани, г-от Тони Заткоски организираше посета на библиотеката во село Бабино – Општина Демир Хисар. Истиот ден се одржа литературно читање на тема „ Дете“ по повод ДЕТСКАТА НЕДЕЛА и ликовна колонија, од ревијален карактер,со цел учениците од двете централни училишта да ги покажат своите ликовни таленти во таа природа.

14485021_10207494931359698_1275372928007527416_n14485125_10207494918759383_4887120806252112108_n14601029_10207494921959463_6138417524366167708_n14606421_10207494921079441_8523705325255065616_n14572843_10207494928919637_6216030225641003218_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*