Home / МЛАДИ / ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ОУ ЈОНЧЕ СМУГРЕСКИ

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ОУ ЈОНЧЕ СМУГРЕСКИ

Денес во просториите на основното училиште Јонче Смугрески во Обршани денес беше одбележан  патрониот празник каде учениците се претставија со свои подготвени точки и одиграа спортски натпревари со соседните основни училишта од Кривогаштани и Бучин.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*