Home / Информации / Се одложува ИПАРД ИНФО ден

Се одложува ИПАРД ИНФО ден

Ве информираме дека закажаниот ИПАРД ИНФО ден од  Министерството за земјоделство,шумарство  и водостопанство за во среда 12.04.2017 во 15.00 часот за можностите кои ги нуди новата ИПАРД Програма 2014-2020 година,  СЕ ОДЛОЖУВА.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*