Home / Информации / Одржана завршна приредба за идните првачиња од градинката ,, Весело Штркче,,

Одржана завршна приредба за идните првачиња од градинката ,, Весело Штркче,,

Денеска во просториите на Градинката Весело Штркче по трет пат се одржа завршна приредба на  третата генерација на првачиња кои ја посетуваа градинката.

Со песна и игра пред голем број родители и гости, идните првоодделенци ги одбележаа завршните денови поминати во градинката и се поздравија со своите воспитувачки и негувателки.

18955060_145702872641362_5962762095025894828_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*