Home / Информации / ОДРЖАНА ВТОРАТА ЈАВНА ТРИБИНА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ОДРЖАНА ВТОРАТА ЈАВНА ТРИБИНА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Градоначалникот на општина Кривогаштани заедно со дел од општинската администрација вчера одржаа отворена средба со жителите на населеното место Славеј.

23472078_159312464805597_4833118835081446790_n

Присутните имаа прилика да се информираат за начинот на отуѓување на општинското земјиште во атарот на населеното место како и тековни проблеми со кои се соочуваат жителите на Славеј.

23434716_159312244805619_566478496118644704_n

Одржувањето на ваквиот вид на средби во општината има за цел да ја зголеми транспарентноста и информираноста на населението за спроведувањето на постапките како и носење на заеднички одлуки за идните чекори на општина Кривогаштани.

23471934_159312571472253_5679235986974032580_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*