Home / Информации / СКЛУЧЕН ДОГОВОР ЗА ТАМПОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ НИЗ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

СКЛУЧЕН ДОГОВОР ЗА ТАМПОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ НИЗ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ДООЕЛ ,,ЛАНКОП” од Битола е најповолниот понудувач кој се јави на тендерот објавен од општина Кривогаштани за набавка и транспорт на тампон од дробен камен.

Според предвиденото во склучениот договор предвидено е да се набават 300 метри кубни тампон по цена од 367 денари без ДДВ по метар кубен тампон.Вкупната вредност на набавката изнесува 129.800 денари со вклучен ДДВ за вкупната количина од 300 метри кубни.

Општина Кривогаштани направи увид на најоштетните улици низ општината и истите ќе бидат санирани во кајраток можен рок со што ќе се овозможи непречено движење на засегнатите жители на општината.

 

Image (350)

Image (351)

Image (352)

Image (353)

Image (354)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*