Home / Информации / ОДРЖАНИ ЈАВНИ ТРИБИНИ ВО ВОЃАНИ И ГОДИВЛЕ

ОДРЖАНИ ЈАВНИ ТРИБИНИ ВО ВОЃАНИ И ГОДИВЛЕ

Градоначалникот на Општина Кривогаштани ги посети населените места Воѓани и Годивле каде на јавни трибини се сретна со жителите на двете населени места се со цел запознавање со проблемите на населението и заедничко решавање на истите.

DSC03502

DSC03530

DSC03517

DSC03515

DSC03483

DSC03509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*