Home / Информации / ОБУКА: ВОВЕД ВО ОСНОВИ ПО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИСКО СМЕТКОВОДСТВО

ОБУКА: ВОВЕД ВО ОСНОВИ ПО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИСКО СМЕТКОВОДСТВО

Почитувани, Здружението за едукација , информирање и советување ,, ИНФОРМИРАН КОРИСНИК” од Скопје  ќе одржи дводневна на тема: Вовед во основи по сметководство и финансиско сметководство која ќе се одржи на 3-ти и 4-ти март 2018 година (сабота и недела), од 10 до 13 часот.

Во прилог:

 

АГЕНДА и КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*