Home / МЛАДИ / ВЕЛИГДЕНСКА РАБОТИЛНИЦА ВО ,,ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ”

ВЕЛИГДЕНСКА РАБОТИЛНИЦА ВО ,,ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ”

По повод големиот христијански празник Велигден, во просториите на детската градинка Весело штркче во Кривогаштани се одржа работилница во која дечињата со своите родители и воспитачи, подготвија велигденски креации и украси кои  ќе се продаваат на велигденскиот панаѓур од каде собраните средства ќе се искористат за детската градинка.

DSC04304

DSC04312

DSC04321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*