Home / МЛАДИ / ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО

ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО

Оваа година по единаесетти пат се одржа манифестацијата Прочкарска смеа за секого на која учество зедоа учениците од двете основни училиште во општина Кривогаштани како и дечињата од детската градинка Весело Штркче.
DSC07829

DSC07835

DSC07840

DSC07880

DSC07825

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*