Home / ОБРАЗОВАНИЕ / УЧЕНИЦИ ОД НЕКОЛКУ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

УЧЕНИЦИ ОД НЕКОЛКУ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Општина Кривогаштани денес беше домаќин на ученици од Литванија, Италија, Унгарија, Турција и Македонија кои преку Еразмус+  програмата се гости на средното општинско економско училиште Кузман Јосифоски – Питу во Прилеп  во чија програмата беше и посета на општина Кривогаштани и подетално запознавање со нашата општина.

DSC07916

DSC07917

DSC07918

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*