Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / На ниво на цела Општина Кривогаштани се врши тампонирање и порамнување на оштетените улици!

На ниво на цела Општина Кривогаштани се врши тампонирање и порамнување на оштетените улици!

По барање на жителите на населените места низ цела Општина Кривогаштани за порамнување на оштетените улици им излеговме во пресрет и извршивме порамнување и тампонирање

68736328_1022391394636159_7545309661264609280_n 68691438_1023042821237683_1393681441186906112_n 68570682_1024277144447584_4448622757491507200_n 67934000_1022391237969508_5585280380589572096_n 67811784_1022391351302830_3186285054053580800_n 67743140_1024277111114254_5355115179140972544_n 67738186_1024276817780950_3471732248447811584_n 67623535_1020034224871876_1676840328545435648_n 67620008_1023042924571006_1358789496241389568_n 68963997_1024277041114261_7577205664657702912_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*