Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / Обновување на оградата на подрачното училиште Јонче Смугрески – Боротино

Обновување на оградата на подрачното училиште Јонче Смугрески – Боротино

Подрачното училиште Јонче Смугрески во БОРОТИНО ќе биде оградено онака како што доликува на едно училиште. Отпочнавме со работни активности на поставување на метална ограда на предниот дел на училишниот двор. Воедно и целиот двор ќе добие нова метална ограда.

69664918_2429144607205931_5211419020959416320_n 68543886_370209430289850_3524341255611875328_n 68719171_748012092283560_7526272820020510720_n 68784106_718343395253671_5201890137797033984_n 69115659_435275203803390_6276507499470258176_n 69363592_370634580536243_1191436374725623808_n 69579980_379008309427709_8592879573765455872_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*