Home / Информации / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради интервенции на електричната мрежа од страна на ЕВН во општина Кривогаштани во текот на утрешниот ден Четврток за кога е најавен прекин во напојувањето, општина Кривогаштани ќе работи од 12:00 до 16:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*