Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / СЕ ТАМПОНИРААТ ОШТЕТЕНИТЕ УЛИЧКИ НИЗ ОПШТИНАТА

СЕ ТАМПОНИРААТ ОШТЕТЕНИТЕ УЛИЧКИ НИЗ ОПШТИНАТА

Општина Кривогаштани е во фаза на тампонирање на најоштетените улици низ целата општина кои после топењето на снеговите станаа тешко проодни. Но со брзата интервенција овие проблеми се сервисираа и сеуште се фаза на посипување со што во најкраток можен рок сите проблематични улици ќе бидат целосно санирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*