Home / Информации / ГРАДИНКАТА ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 7ми РОДЕНДЕН

ГРАДИНКАТА ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 7ми РОДЕНДЕН

Детската градинка Весело Штркче од Кривогаштани денес прослави 7 години успешно функционирање и едуцирање на дечињата од предшколска возраст.

Најрадосните, дечињата со пригодни песнички го одбележаа денот на својата градинка, каде присуствуваше и Градоначалникот на Општина Кривогаштани Николче Мискоски  кој ги поздрави најмалите и им го честита роденденот на градинката.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*