Home / БУЏЕТ / ДОНЕСЕН БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ЗА 2022

ДОНЕСЕН БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ЗА 2022

Советот  на општината на денешната седница го изгласа предлог буџетот на општина Кривогаштани за 2022 година.

Со 6 гласа ЗА советниците го усвоија буџетот на општината за годината што предстои, каде се предвидени голем дел развојни проекти, идеи и планови за сите населени места во општината.