Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / ИСЧИСТЕНИ ПАТИШТАТА НИЗ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ИСЧИСТЕНИ ПАТИШТАТА НИЗ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

После вчерашните снежни врнежи кои ја зафатија нашата општина, јавното претпријатие Пелагонија ја стави во функција целата своја механизација за чистење на сите главни и споредни патишта и улици во општината.