Home / Информации / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Општинската изборна комисија при општина Кривогаштани, ги известува сите членови на избирачките одбори кои беа ангажирани на изминатите локални избори одржани во Октомври 2021 година, дека средствата предвидени за членовите на избирачките одбори се исплатени.