Home / Featured / МИНИСТЕРОТ ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

МИНИСТЕРОТ ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Денес општина Кривогаштани ја посети Министерот за труд и социјална политика М-р Јованка Тренчевска, која заедно со Градоначалникот на општина Кривогаштани Николче Мискоски, ги посетија дечињата во детската градинка Весело Штркче на кои им доделија играчки и дидактички матријали, со кои полесно ќе си совладуваат наставните содржини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*