Home / ЈАВНИ НАБАВКИ

ЈАВНИ НАБАВКИ

ЈАВЕН ПОВИК

Повик за поднесување на понуди – Набавка на 13 контејнери за отпад за населеното место Воѓани – Општина Кривогаштани ПОВИК:  MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (3)

Read More »

ЈАВЕН ПОВИК

Проект за подобрување на општинските услуги – MSIP – Набавка на 13 контејнери ПОВИК MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (1)

Read More »

ЈАВЕН ПОВИК

Република Македонија  Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП  ИПА инвестициски грантови                                                                 MSIP-IPA–NCB-044-16   Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. 767, ...

Read More »