Home / ПРАШАЊА

ПРАШАЊА

ОДРЖАНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ВОЃАНИ

Градоначалникот на Општина Кривогаштани со дел од општинската администрација денес одржа јавна средба со жителите на населеното место Воѓани. На средбата се разговараше за проблемите со кои се соочуваат жителите на населеното место Воѓани и нивно решавање. Општина Кривогаштани има ...

Read More »

ОДРЖАНА ПРВАТА ЈАВНА ТРИБИНА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Во текот на вчерашниот ден во општинската кино-сала во Кривогаштани, за прв пат се одржа отворена јавна трибина на која жителите на општината имаа можност да го искажат својот став и заеднички да дадат мислење до советот на општината, за ...

Read More »

ОДРЖАНА ТРЕТАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Синоќа во спортската сала при ОУ Манчу Матак во Кривогаштани се одржа третата форумска сесија од вкупно шесте предвидени од програмата форуми во заедницата – буџетски форум. На оваа сесија присусутвуваа 173 жители на општината кои ги слушнаа дел од ...

Read More »