Home / СТРАТЕГИИ

СТРАТЕГИИ

,, КЛИМАТА СЕ МЕНУВА, ОД НАС ЗАВИСИ ’’ КАРАВАНОТ ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ ВО ПЕТОК ВО КРИВОГАШТАНИ

Општина Кривогаштани и  Милиеуконтакт Македонија имаат чест и задоволство да Ве покани да присуствувате на претстојната кампања за подигнување на јавната свест за климатските промени и нивните влијанија врз локалната средина, која во Кривогаштани ќе се случи на 06 Ноември ...

Read More »